zondag 9 november 2008

Geld houdt op bij de grens


Een foto van ons tochtje van gisteren (klik voor grotere versie). Schijnbaar houdt het geld van de provincie ook precies bij de grens op. De slechte fietspaden van de Zuid-Hollandse duinen maken plaats voor de prachtige paden van Noord-Holland.
Gisteren reden we weer een geweldige tocht van Hoek van Holland naar Haarlem, aan het eind ook nog even met een mooie zonsondergang via de Kennemer Duinen. Het werd in totaal 93,03 km voor mij. Daarmee werd de 10.000 km grens van de Gazelle gepasseerd, tijd voor een nieuwe fiets :-)
Hoogtepunten van gisteren waren zonder twijfel een op een minuscuul zwembroekje na naakte dikke, zwetende vent die ons passeerde in de duinen en dus ook nog zware tegenwind had. Een bijna Monty Python-achtige scene. Ik was te verbouwereerd om een foto te maken, die had zonder meer alle kranten gehaald. En gisteren werd ook duidelijk dat ik al een paar jaar samen fiets met een notoire Eco-terrorist. Gelukkig was er een dame van de Nationale Zilverpapiertjes Opsporingsdienst (NZOD) in de buurt om deze vervuiler op heterdaad te betrappen! Lees alles via het verslag van Frank....

Onderstaand nog een pano van deze dag, Frank rijdt hier Noordwijk binnen.
Noordwijk in november

1 opmerking:

Anoniem zei

Hé Adelaar. jullie beleven wel wat in de duinen begrijp ik. En dat van die meesteres ECO en zoals Frank het vertelt, we lagen hier gewoon in een deuk.

vrg. Willem

Labbekakritje met bakkie in Delft

45 km