woensdag 27 februari 2008

Directe gepost vanuit Flickr



Deze tekst + foto van de kunstwerkachtige stoeltjes langs de Vlaardingervaart nabij het trekpontje, is ingetikt en gepost direct vanaf mijn Flickr account! Ook de Flickr widget die ik heb toegvoegd in de rechterkolom is direct verbonden met dit account, zodat je meteen foto's kunt bekijken van de meest recente tochtjes. Het moet toch eigenlijk niet gekker worden al die mogelijkheden met Blogger :-) Nog even en je kunt direct vanaf je mobiele telefoon bloggen....oh nee, dat schijnt geloof ik ook al te kunnen.
Voor een giga-hoeveelheid widgets voor bij je Bloggerblog zie www.widgetbox.com/. Het mooie is dat de widgets meteen vanuit die site kunnen worden toegevoegd aan je blog (ook bij andere weblog diensten!), een paar klikken en klaar.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Cool

Ik denk er ook over om blogspot te gaan gebruiken ipv the XS4all weblog facilties ..

DeMart zei

Leuk Peet. Vraagje: is het jaagpad richting Vlaardingen weer begaanbaar? Een tijdje geleden was het bagger ivm werkzaamheden van Delfland.

PeterK zei

Nee! Er wordt niet alleen gebaggerd, maar ter hoogte van Vlietzicht ligt de hele boel open en moet je een heel stuk over een groot werkterrein met stalen platen rijden die spekglad zijn. Geen idee wat er precies gebeurt daar, Kootkar denkt dat ze een brug aanleggen?

Labbekakritje met bakkie in Delft

45 km