zaterdag 9 februari 2008

Februariwarmte!

Schitterend weer gisteren en vandaag, maar van fietsen kwam niet al te veel. Gisteren gewoon te druk, vandaag alleen op de fiets naar het eerste team wezen kijken, dat thuis speelde tegen Middelburg. John van de Laar was arbiter en had verder weinig te doen dus besloten we onderling maar een partij te spelen voor de Clemens Cup (vriendschappelijke competitie van CE). Het werd wederom een nederlaag voor John, die al weer vreest voor promotie. De luwte van groep 3 is wel aardig natuurlijk, maar echte mannen spelen hoger :-)
Het eerste stond in no-time op 5-0 voor en alleen Kresna Soerjadi verloor nog en Valery Maes speelde remise. Cor de Wit rekte zijn partij tot klokslag zeven uur en won ook, dus een knappe 6,5-1,5 overwinning. Helaas blijft koploper Stukkenjagers 2 alsmaar winnen dus promotie zit er weer niet in dit seizoen. Zelfs Dordrecht staat heel knap nog boven ons.
Het was uitermate gezellig moet ik zeggen, we hadden een aantal vlaaien laten aanrukken en ook het aantal bezoekers viel niet tegen. Arjen was net terug uit Tanzania en was direct vanaf Schiphol naar het clubgebouw gekomen. Hij was onlangs als donateur van Terres des Hommes door SBS 6 uitverkozen om een aantal projecten ter plekke te gaan bekijken voor een nieuw TV-programma. De reportage met Arjen is in april op SBS te zien. Hij had een fabuleuze week en vertelde alles in geuren en kleuren. Krijgt ongetwijfeld een vervolg in het clubblad van maart!

Het ritje terug was in het donker, maar nog steeds was het heerlijk weer en geen wind. De Schwalbes scheerden met bijna 30 over het asfalt. Om half acht werd de garage bereikt. In totaal een schamele 17 km. Morgen hopelijk weer eens het echte werk en een 50,60 of 70 plusser! Zou wel uniek zijn voor februari. Frank heeft het erg druk en is deels ook nog uitgeteld van de USA-trip en zal waarschijnlijk moeten passen voorlopig. Ik verwacht hem pas weer in april terug aan het front, na zijn tweede maand USA.

Geen opmerkingen:

Labbekakritje met bakkie in Delft

45 km